Grupul de Comunicare Strategică: Bărbatul adus la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică: Bărbatul adus la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu COVID-19

Bărbatul aflat în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu este infectat cu coronavirus, a anunţat joi seară Grupul de Comunicare Strategică.

"Referitor la situaţia înregistrată la Tribunalul Municipiului Bucureşti, astăzi, 5 martie, facem precizarea că, în urma testelor efectuate în regim de urgenţă, a rezultat că bărbatul aflat în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu este infectat cu virusul COVID-19 (coronavirus)", precizează sursa citată.

O persoană arestată preventiv care a declarat că ar fi suspectă de infectare cu coronavirus a fost adusă joi în sala de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

''Joi, am fost sesizaţi cu privire la împrejurarea că una dintre persoanele aflate în stare de arest preventiv transportată de la Penitenciarul Bucureşti-Rahova în sala de şedinţă, în faţa judecătorului, a declarat că este suspectă de infectare cu coronavirus. Faţă de această situaţie, s-a procedat la suspendarea şedinţelor de judecată ale Secţiei Penale, pentru dezinfectarea sălilor de şedinţă şi a zonelor în care a avut acces persoana respectivă, precum şi a spaţiilor aflate în imediata vecinătate a acestora'', a informat Tribunalul Bucureşti.

Persoana în cauză a fost preluată de escorta penitenciarului şi condusă pentru a i se face investigaţii medicale, au mai menţionat reprezentanţii instanţei. AGERPRES / (AS - autor: Antonia Niţă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor