Grupul de Comunicare Strategică: Bărbatul adus la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică: Bărbatul adus la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu COVID-19

Bărbatul aflat în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu este infectat cu coronavirus, a anunţat joi seară Grupul de Comunicare Strategică.

"Referitor la situaţia înregistrată la Tribunalul Municipiului Bucureşti, astăzi, 5 martie, facem precizarea că, în urma testelor efectuate în regim de urgenţă, a rezultat că bărbatul aflat în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu este infectat cu virusul COVID-19 (coronavirus)", precizează sursa citată.

O persoană arestată preventiv care a declarat că ar fi suspectă de infectare cu coronavirus a fost adusă joi în sala de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

''Joi, am fost sesizaţi cu privire la împrejurarea că una dintre persoanele aflate în stare de arest preventiv transportată de la Penitenciarul Bucureşti-Rahova în sala de şedinţă, în faţa judecătorului, a declarat că este suspectă de infectare cu coronavirus. Faţă de această situaţie, s-a procedat la suspendarea şedinţelor de judecată ale Secţiei Penale, pentru dezinfectarea sălilor de şedinţă şi a zonelor în care a avut acces persoana respectivă, precum şi a spaţiilor aflate în imediata vecinătate a acestora'', a informat Tribunalul Bucureşti.

Persoana în cauză a fost preluată de escorta penitenciarului şi condusă pentru a i se face investigaţii medicale, au mai menţionat reprezentanţii instanţei. AGERPRES / (AS - autor: Antonia Niţă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante