GSP dezminte speculațiile lansate, bineînțeles, de Antena 3, în legătură cu Bogdan Stamatoiu

GSP dezminte speculațiile lansate, bineînțeles, de Antena 3, în legătură cu Bogdan Stamatoiu

Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, a fost implicat, miercuri, într-un grav accident rutier produs în judeţul Ilfov, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune, la o viteză de aproximativ 130 de kilometri pe oră.

Accidentul a avut loc miercuri, poliţiştii oraşului Pantelimon fiind sesizaţi că, pe DJ 301, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

Conform postului TV Antena 3 CNN, Bogdan Stamatoiu ar fi provocat intenționat acest accident, intenționând să-și curme viața.

Bogdan Stamatoiu are 55 de ani și lucrează de peste trei decenii în presă, fiind om de bază la Sportul românesc, Pro Sport și Gazeta Sporturilor, unul dintre oamenii cei mai apropiați de Cătălin Tolontan.

Gazeta Sporturilor a dezmințit, după accident, faptul că acesta ar fi fost concediat ieri.

"Colegul nostru Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct la GSP.ro, a fost implicat astăzi într-un grav accident auto.

În prezent, Bogdan se află internat și primește îngrijiri medicale. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre Bogdan și familia lui, toți suntem în șoc. Menținem legătura cu familia, le respectăm intimitatea și le oferim tot sprijinul pe care îl doresc.

Din nefericire, asistăm la răspândirea unor informații false, neverificate, în privința acestui eveniment tragic. Unele articole merg până la a spune că Bogdan a fost concediat astăzi de companie, ceea ce este complet neadevărat.

Rugăm publicul și colegii din alte redacții să respecte dreptul la intimitate pe care îl are familia lui Bogdan și să se roage împreună cu noi pentru însănătoșirea lui.

Redacția GSP", a anunțat publicația, care în ultima perioadă a fost zguduită de numeroase scandaluri și concedieri.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”