„Gugoii” au scos chiloții pe ulucă?/ Ilan Laufer: Marian Cucșa este „amanta” lui George Simion

„Gugoii” au scos chiloții pe ulucă?/ Ilan Laufer: Marian Cucșa este „amanta” lui George Simion

Ilan Laufer, președintele partidului Forța Identității Naționale (FIN), fost aliat cu partidul extremist AUR, a declarat, vineri seară, la Antena 3, că fostul deputat Marian Cucșa (președintele Partidului Republican din România) este ”amanta” lui George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor. Laufer a declarat pentru G4Media că afirmația sa referitoare la Cucșa și Simion a fost, de fapt, o figură de stil și că a făcut referire la Cucșa ca fiind ”o amantă politică” a lui Simion, în sensul că cei doi au o relație foarte apropiată, fapt care îi nemulțumește pe membrii AUR, din cauză că Marian Cucșa ar fi favorizat de Simion în mai multe situații:

  • ”A fost o aluzie la faptul că există o relație extrem de apropiată între ei și l-a pus pe Cucșa, în sensul ăsta de amantă politică, să iasă să mă atace (…) Adică a fost o figură de stil politică, au o relație, din punctul meu de vedere, mult prea apropiată. În sensul ăsta, că și-a pus cel mai bun prieten președinte la un partid satelit (…) Lumea din AUR este extrem de nemulțumită de relația asta de apropiere (…) El îl favorizează foarte mult pe domnul Cucșa în detrimentul altora”, a declarat Ilan Laufer pentru G4Media.
  • UPDATE 11:43 Marian Cucșa a transmis pentru G4Media că Ilan Laufer este o ”mare dezamăgire” pentru el, mai ales pentru că ”avea cunoștință de planurile mele de căsătorie cu prietena mea”, și a declarat că îl va da în judecată pe fostul aliat politic. Vezi punctul de vedere integral al lui Marian Cucșa, la finalul articolului.
  • George Simion nu a răspuns solicitării G4Media de a transmite un punct de vedere cu privire la afirmația lui Ilan Laufer.

Laufer a făcut declarația referitoare la Cucșa și Simion după ce Cucșa l-a numit pe Laufer ”conserva lui Coldea” (fostul șef adjunct al SRI). Anterior, președintele FIN s-a dezis de AUR și George Simion pe care i-a acuzat de confiscarea mișcării suveraniste și de presiuni. Toate cele trei partide, FIN, AUR și Republican, revendică rolul suveranist și tema patriotismului în România.

Laufer a mai declarat pentru G4Media că George Simion jignește membrii partidului și se poarte agresiv și arbitrar cu aceștia. Întrebat fiind dacă nu știa aceste lucruri înainte să se alieze cu George Simion, Laufer susține că a crezut că George Simion ”joacă teatru” și că este doar marketing politic pentru media și că nu a crezut că, în realitate, derapajele liderului AUR sunt ”mult mai grave”:

  • ”Eu am crezut că e de spectacol mediatic, că joacă teatru, în sensul ăsta, ca să își atragă publicitate și că e un mod în care să facă opoziție, să atragă atenția asupra lui. Nu am crezut că acel comportament din exterior este mult mai grav cu membri din interiorul partidului și cu cei mai apropiați colaboratori. A fost absolut uimit să văd de cum își permite acest om să umilească și să trateze cu dispreț cei mai apropiați colaboratori ai lui. Deci omul acesta nu are ce să caute în politica românească”, a mai declarat Ilan Laufer.

Laufer, care este și fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în Guvernul Mihai Tudose, a mai declarat că despărțirea de AUR și ieșirea din alianță a avut loc și după ce și-a dat seama că AUR este o ”construcție securistoidă” făcută de „aceiași oameni care au făcut și USR și hashtag rezist”:

  • ”Am realizat că în spatele acestui George Simion, de fapt este același sistem securistoid care a stat în spatele mișcării hashtag și a USR-ului și a tuturor mișcărilor care s-au născut din dorința românilor pentru o schimbare și au fost confiscate de niște securiști rezerviști (…) Eu cred că a scăpat de sub control în această perioadă, nici de șefii lui nu mai ascultă și are impresia că este centrul universului, pentru că jignește, umilește public, se comportă în ultimul hal cu oamenii din jurul lui, face public shaming (a face de rușine pe cineva în mod public, n.red.). Eu nu vreau să dau numele unor oameni foarte importanți din AUR și din alianță care au petrecut multe nopți nedormite din cauza comportamentului lui, al unui om care zice că vrea să redea demnitatea românilor și el se comportă în ultimul hal, imposibil de descris în cuvinte, cu propriii lui colaboratori”, a mai declarat Ilan Laufer, președintele Forța Identității Naționale și fost aliat al lui George Simion și AUR, pentru G4Media.

Punctul de vedere integral al lui Marian Cucșa, la solicitarea G4Media

”Declarațiile nefondate și iresponsabile ale domnului Ilan Laufer, fostul nostru coleg din Alianța AUR, demonstrează faptul că avem de-a face o persoana incapabila să se comporte ca un om de echipă și să ofere soluții. Domnul Laufer știe să înjure și să împrăștie minciuni. Într-o țară normală nu poate exista replică pentru asemenea abjecții aruncate în direct, la o televiziune de știri, la ore de maximă audiență. Il voi acționa în judecată pe domnul Ilan Laufer, care va trebui să răspundă pentru minciunile domniei sale. Conștient de gravitatea acuzațiilor și de faptul că nu le poate proba, fostul nostru coleg a încercat, tot aseară, la o altă televiziune de știri, să se scuze și să retracteze cele spuse. Va avea timp suficient în instanță pentru a retracta și a se scuza. Pentru mine, Ilan Laufer este o mare dezamăgire, mai ales că, la nivel personal, avea cunoștință de planurile mele de căsătorie cu prietena mea, de faptul că sunt un susținător al relației și al căsătoriei dintre un bărbat și o femeie.
Aceste mizerii aruncate în spațiul public nu ne și nu mă sperie, fiindcă vor urma și altele și mai grozave. Ne vor ataca familiile, prietenii și tot ce avem mai scump. Ne vor hăitui, ne vor face dosare penale și vor încerca să ne distrugă. Fie direct, fie prin conservele infiltrate cu misiuni precise în interiorul partidelor componente ale Alianței. Vor face aceasta organizat și gradual. Fiindcă le e frică. Fiindcă în sondajele comandate de „comasați” suntem la egalitate, iar în sondajele reale suntem, de mult timp, pe primul loc.
În ceea ce privește relația mea cu George Simion, vă pot spune că este una sinceră, constructivă, bazată pe apartenența la valori și principii comune: familia tradițională, morala creștină și patriotismul. Alianța AUR este o platformă în care se regăsesc majoritatea patrioților români. Partidele noastre sunt partide vii, deschise. Deși, uneori, facem greșeala de a primi, cu naivitate și cu brațele deschise, tot felul de oameni, inclusiv infiltrați!
Deși amenințările vor continua, deși greul de-abia acum începe, vom continua să luptăm, cinstit și curajos pentru apărarea României și pentru români!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...