Guvern: Controale inopinate ale Corpului de control la un spital din Craiova și unul din Târgu Mureș

Guvern: Controale inopinate ale Corpului de control la un spital din Craiova și unul din Târgu Mureș

Corpul de control al prim-ministrului desfășoară, începând de luni, controale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, fiind vizată modalitatea în care au fost achiziționați dezinfectanți produși de către Hexi Pharma.

"Corpul de Control al Primului-Ministru desfășoară, începând de ieri, controale inopinate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, în continuarea controalelor care au avut loc săptămâna trecută la mai multe spitale din București", se arată într-un comunicat al Guvernului transmis, marți, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, obiectul controlului îl constituie modalitatea în care au fost achiziționați de către aceste două unități dezinfectanți produși de Hexi Pharma.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului