Guvern: Rezultatul testului făcut de premier pentru COVID-19, negativ; va rămâne în carantină până joi

Guvern: Rezultatul testului făcut de premier pentru COVID-19, negativ; va rămâne în carantină până joi

Rezultatul testului pentru infecţia cu noul coronavirus făcut de prim-ministrul Ludovic Orban este negativ, iar acesta va rămâne în carantină până joi, de unde îşi va exercita atribuţiile, fără interacţiune fizică cu alte persoane, a informat Guvernul.

Potrivit informării, testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiţie de caz, întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

"Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus", se arată în informare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”