Guvern: SGG şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat platforma media.gov.ro

Guvern: SGG şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat platforma media.gov.ro

Secretariatul General al Guvernului şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat, miercuri, platforma media.gov.ro , în care furnizorii de servicii media se pot înregistra pentru a participa la campania de informare publică a Guvernului în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19.

"În conformitate cu prevederile OUG 63/2020 pentru organizarea şi desfăşurarea unor campanii de informare publică în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, furnizorii de servicii media care doresc să participe la campania de informare publică a Guvernului trebuie să completeze o cerere de participare însoţită de o declaraţie pe propria răspundere privind respectarea condiţiilor de eligibilitate, care vor fi încărcate în platforma web de desfăşurare a campaniei media.gov.ro, gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României", informează Guvernul.

Sursa citată precizează că termenul limită pentru înregistrarea cererilor în platforma media.gov.ro şi transmiterea solicitărilor către Secretariatul General al Guvernului este de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunţului privind lansarea platformei web.

Contractul de prestări servicii în cadrul campaniei se încheie între Secretariatul General al Guvernului şi solicitant în termen de până la 5 zile lucrătoare de la data expirării perioadei de înregistrare.

Detalii privind participarea la campania iniţiată de Guvern pot fi găsite în Ghidul de utilizare al platformei media prezentat pe site-ul Executivului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 VIDEO Andreea Tonciu, umilită pe stradă de o tânără fără complexe