Guvern: SGG şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat platforma media.gov.ro

Guvern: SGG şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat platforma media.gov.ro

Secretariatul General al Guvernului şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au lansat, miercuri, platforma media.gov.ro, în care furnizorii de servicii media se pot înregistra pentru a participa la campania de informare publică a Guvernului în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19.

"În conformitate cu prevederile OUG 63/2020 pentru organizarea şi desfăşurarea unor campanii de informare publică în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, furnizorii de servicii media care doresc să participe la campania de informare publică a Guvernului trebuie să completeze o cerere de participare însoţită de o declaraţie pe propria răspundere privind respectarea condiţiilor de eligibilitate, care vor fi încărcate în platforma web de desfăşurare a campaniei media.gov.ro, gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României", informează Guvernul.

Sursa citată precizează că termenul limită pentru înregistrarea cererilor în platforma media.gov.ro şi transmiterea solicitărilor către Secretariatul General al Guvernului este de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunţului privind lansarea platformei web.

Contractul de prestări servicii în cadrul campaniei se încheie între Secretariatul General al Guvernului şi solicitant în termen de până la 5 zile lucrătoare de la data expirării perioadei de înregistrare.

Detalii privind participarea la campania iniţiată de Guvern pot fi găsite în Ghidul de utilizare al platformei media prezentat pe site-ul Executivului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e