Hackerii au spart contul de Instagram al Selena Gomez și au publicat poze nud cu Justin Bieber

Hackerii au spart contul de Instagram al Selena Gomez și au publicat poze nud cu Justin Bieber

Hackerii au făcut mai multe victime în ultimul timp în rândul celebrităților. Cel mai recent caz este spargerea contului de Instagram al cântăreței și actrițe Selena Gomez, care are 125 de milioane de followeri, relatează online ziarul spaniol ABC.

Hackerii nu numai că i-au spart contul, dar au și publicat mai multe imagini ale fostului iubit al cântăreței, Justin Bieber.

Instantaneele au fost făcute în timpul vacanței lui Justin și Selena în Bora Bora, când cei doi erau implicați într-o relație sentimentală, și care au fost publicate de ziarul New York Daily News.

"Ia uitați-vă la crevetele ăsta!", referitor la virilitatea cântărețului, se arată în mesajul care însoțește fotografiile publicate de hackeri. Imediat ce și-a dat seama că a fost victima unui atac informatic, artista și-a dezactivat luni contul.

Dar a fost prea târziu, în câteva ore fotografiile nud ale lui Justin Bieber au devenit virale. Moment în care contul Selenei Gomez a fost reactivat.

Artista este o țintă predilectă a hackerilor datorită numărului său uriaș de followeri pe Instagram.

De fapt, Selena Gomez este artista cea mai urmărită din lume pe această rețea de socializare și prin urmare cu cea mai mare influență, notează ABC.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

4 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor