Hagi, criză de nervi după un nou eșec cu Farul. Ce i-a strigat arbitrului Feșnic, pe tunel, după ce a luat „roșu”

Hagi, criză de nervi după un nou eșec cu Farul. Ce i-a strigat arbitrului Feșnic, pe tunel, după ce a luat „roșu”

Farul a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 16-a din Superliga, partidă în care constănțenii au fost egalați în ultimul minut. După meci, Gică Hagi s-a certat cu arbitrul Horațiu Feșnic, primind cartonaș roșu din partea acestuia.

Gică Hagi se consideră furat de arbitru. Foto Sportpictures

Managerul Farului a așteptat fluierul final, apoi a mers „glonț” către ”central”, căruia i-a reproșat un fault suferit asupra lui Larie înaintea golului egalizator, marcat de Alhassan pe final. Însă, după ce fundașul dobrogenilor a fost faultat, mingea a rămas în posesia jucătorilor Farului, aceștia pierzând-o și dându-le șansa sibienilor să egaleze. Deși specialiștii susțin că nu a avut dreptate , Gică Hagi s-a războit cu Horațiu Feșnic.

Arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu, moment în care antrenorul a „explodat”. Conflictul verbal dintre cei doi a continuat și pe tunelul către vestiare, managerul Farului fiind vehement în continuare: „E fault! E fault și nu ai dat! De ce ai VAR?! Marele șmecher de la Cluj ce ești!”, a strigat Gică Hagi.

Îl acuză de aroganță

Hagi a continuat tirada și în fața camerelor TV: ”L-am întrebat și mi-a direct roșu. După, i-am mai zis și eu câte una. Atâta aroganță, așa plin de el... nu se poate. E dreptul meu, domnilor, să merg la el și să îl întreb. Să se comporte cu așa aroganță, protagonist, să iasă el în evidență... eu zic să e 100% fault. De ce n-au dat cei de la VAR fault? Ce să mai explici acum? Meciul s-a terminat, am luat gol din acea fază. Scuzați-mă!

I-ai dat lui Hagi roșu, te-a văzut toată lumea, te-au văzut cei de la Cluj. E prea mult, e prea clar faultul la Larie. A dat cu capul, apoi a venit adversarul și a luat mingea. Eu așa am înțeles, înseamnă că am eu o problemă și nu înțeleg faultul. Dacă nu, mergem pe linia asta. Trebuie să muncim și să ne revenim”, a spus Gică Hagi, la Orange Sport

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”