Hagi își critică dur jucătorii - ''Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri''

Hagi își critică dur jucătorii - ''Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri''

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, își critică dur jucătorii, după eșecul înregistrat sâmbătă seara, pe teren propriu, în fața grupării CSMS Iași, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. ''Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri... Dacă toți i-ați lăudat, ce să facem? E problema lor... O să tragem concluziile, o să analizăm și o să mergem înainte, dar trebuie schimbat total tot", a declarat Hagi pentru Dolce Sport.

În continuare, el a arătat: "A fost o prestație de vedete, slabă. N-am ce să vorbesc prea mult, pentru că am uitat dintr-o dată să jucăm fotbal. N-aș vrea să se simtă cineva nu știu cum, dar din păcate trebuie să fim alții''.

CSMS Iași a învins-o neașteptat pe FC Viitorul Constanța cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Ieșenii au deschis scorul prin Bojan Golubovic (45+2), după o ieșire greșită a portarului Pecanha și o preluare suspectă de henț a lui Andrei Cristea. Nuno Viveiros a majorat avantajul oaspeților (53), la capătul unui contraatac.

Golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a venit pe final, când Florin Tănase a transformat un penalty (90).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”