Hagi pierde, dar vinde bine. Alexi Pitu va juca la Bordeaux

Hagi pierde, dar vinde bine. Alexi Pitu va juca la Bordeaux

Chiar dacă echipa sa a început slab în reluarea campionatului și a pierdut primul loc ăn Superliga, Gică Hagi are parte și de vești bune. Clubul patronat de el a reușit un nou „tun” pe piața transferurilor, vânzăndu-l pe Alexi Pitu la Bordeaux, pentru două milioane de euro.

Gică Hagi a făcut un nou transfer, vânzându-l pe Pitu la Bordeaux. Foto Sportpictures

Anunțul a fost făcut de impresarul Giovani Becali. Farul l-a dat pe mijlocașul ofensiv de 20 de ani în liga secundă din Franța, urmând să păstreze și un procent în cazul în care fotbalistul va fi revândut.

Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04.00. A durat mult, pentru că a avut meciul și a fost supărat. Până când a venit s-a făcut 1 noaptea şi am stat 3 ore. Noi l-am propus pe Pitu, mai ales că e machedon de-ai mei. Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă miercuri cu Zoltan Iasko, cei de la firma mea și cu tatăl lui. Va sta 4-5 zile acolo până când va semna. Dar deja e bătut în cuie”, a spus Giovani Becali.

Alexi Pitu era considerat ”perla” Farului Constanța. Foto Facebook

Alexi Pitu era considerat ”perla” Farului Constanța. Foto Facebook

Impresarul a completat: ”Pitu semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist-uri. Pentru cinci goluri şi pase de gol are 10.000 de euro primă. Pentru 10, suma se dublează”.

Alexi Pitu era urmărit de Rangers, precum și cluburi din Premier League. Salariul în Ligue 2 va fi de 25.000 de euro pe lună. Iar în Ligue 1, dacă echipa va promova, salariul va crește la 40.000 de euro.

TOP 10 vânzări reușite de Farul / Viitorul

Jucător Echipă Milioane euro

Răzvan Marin Standard Liege 4,8

Ianis Hagi Genk 4,7

Florinel Coman FCSB 3

Tudor Băluță Brighton 2,9

Cristian Manea Apollon Limassol 2,5

Alexandru Cicâldău U Craiova 2,3

Dragoș Nedelcu FCSB 2,13

Ianis Hagi Fiorentina 2

Alexi Pitu Bordeaux 2

Denis Drăguș Standard Liege 1,8

*statistică gsp.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...