Hai, că nici fundulețul Alexandrei Stan nu e de neprivit...

Hai, că nici fundulețul Alexandrei Stan nu e de neprivit...

Chiar dacă în România încă se aude la radio cu melodii precum „Obsesii” și „Aleasă”, fanii pare că au uitat că Alexandra Stan este cântăreață și o așteaptă pe aceasta pe platformele interzise minorilor, după ce artista a postat în mediul online mai multe fotografii și filmulețe incendiare, în care apare inclusive nud.

Zilele trecute, Alexandra Stan a postat pe Instagram o fotografie în care apare mai îmbrăcată ca niciodată, însă fanii au pus-o la zid din cauza acestei fotografii.

„Te vrem pe OnlyFans” și „O cântăreață foarte renumită și arhicunoscută pentru talentul ei pornografic. Cu vocea nu prea vrea să ne arate ce poate. Se pare că preferă să ne arate mai mult cum a înzestrat-o Dumnezeu pe ea fizic” au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

În ciuda criticilor pe care le primește de la internauți, Alexandra Stan are parte de un succes foarte mare în mediul online, iar fotografiile pe care le postează pe Instagram adună fiecare în parte zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

„Ne omori cu trupul tău sexy”„Ești piesă rară” și „Foarte frumoasă” îi scriu fanii în dreptul fotografiilor, potrivit protv.ro.

foto: Instagram Alexandra Stan

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…