Halep, cu ochii spre tabloul de la Toronto: Când ar putea avea primul meci cu adevărat dur

Halep, cu ochii spre tabloul de la Toronto: Când ar putea avea primul meci cu adevărat dur

Odată cu plecarea din SUA în Canada, Simona Halep a dat canicula din Washington pe răcoarea din Toronto. Vorbim despre o scădere a temperaturii cu vreo 13-14 grade Celsius.

Iar dacă joia trecută, constănţeanca a fost nevoită să abandoneze, la scorul de 5-7, 0-2 cu Kalinskaya, doborâtă de condiţiile meteo de la Washington, luni seară, ea s-a simţit ca peştele în apă, la Toronto. Dovadă şi faptul că s-a debarasat de Donna Vekic (Croaţia, 26 de ani, 82 WTA), venită din calificări, fără probleme: 6-0, 6-2 în 62 de minute.

În turul II – data şi ora meciului urmau să fie stabilite de organizatori – Halep va întâlni învingătoarea duelului Shuai Zhang (45 WTA) – Cristina Bucşa (122 WTA). Cu ambele, „Simo“ are un bilanţ pozitiv: 3-2 cu Zhang şi 1-0 cu Bucşa.

Aşadar, Halep porneşte ca favorită şi în faza următoare de la Canadian Open. Primul test mai dificil ar veni, în optimi, unde ar da de învingătoarea meciului Teichmann (21 WTA) – Kontaveit (2 WTA). O întâlnire cu Teichmann ar fi o premieră, în timp ce în confruntările cu Kontaveit, deocamdată, „Simo“ conduce cu 3-1. Cu precizarea că ultima partidă, anul trecut, la Cluj, a fost câştigată de estonianca de 26 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...