Halep, replică scurtă la mesajul lui Mouratoglou: Simona a scris doar trei cuvinte

Halep, replică scurtă la mesajul lui Mouratoglou: Simona a scris doar trei cuvinte

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) și Patrick Mouratoglou (52 de ani) au început să lucreze împreună din luna aprilie a acestui an, având obiective mari din punct de vedere sportiv. Din păcate, în următoarele luni, ei vor fi prinși cu scandalul de dopaj care a lovit-o pe fosta ocupantă a locului 1 mondial.

Simona Halep are de gestionat o situație extrem de dificilă. FOTO: Arhiva Adevărul

Rămâne de văzut cât de vinovat e antrenorul francez în această poveste. Pentru că, în ultimele ore, mulți oameni au susținut că Mouratoglou, alegând stafful Simonei, e responsabil pentru faptul că o substanță interzisă, roxadustat, a ajuns în organismul elevei sale. La această idee a contribuit și prima reacție a lui Halep, care s-a arătat „confuză și trădată“ după ce a picat testul antidoping efectuat la US Open.

Mouratoglou a oferit prima reacție, în acest caz de dopaj, postând un mesaj scurt pe Instagram: „Simona, te sprijin 100% în această luptă. Până la final“. La scurt timp, a venit și comentariul lui Halep, la această postare: „We will, Patrick!“ (n.r. – Așa vom face, Patrick!). Așadar, din acest prim mesaj al lui Halep reiese că ea nu-l consideră vinovat pe antrenorul francez. Rămâne de văzut cum evolua lucrurile, în următoarele zile.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front