Halep, un eșec previzibil: Simona a renunțat la antrenorul Carlos Martinez

Halep, un eșec previzibil: Simona a renunțat la antrenorul Carlos Martinez

Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) își transformă, treptat, revenirea în tenis într-o telenovelă tristă. Lovită de probleme medicale și exclusă de la marile turnee, constănțeanca se află în fața unei opțiuni dureroase, după cum Adevărul a scris aici.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

Și, din păcate, se confirmă și un alt scenariu pe care Adevărul l-a intuit încă din luna martie: spaniolul Carlos Martinez n-a fost antrenorul potrivit pentru Simona Halep din cauza stilului său autoritar. Potrivit gsp.ro, constănțeanca ar fi renunțat deja la colaborarea cu Martinez, urmând să joace, astăzi, în turul I de la Trophee Clarins cu Vasile Antonescu în loja ei. Antonescu, fost jucător de tenis, îndeplinește rolul de sparring-partener pentru fosta ocupantă a locului 1 mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Cine sunt cei 300 de securiști și colaboratori care au certificate și indemnizații de revoluționari

5 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza