HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!

HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!

Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față! Vă prezentăm mai jos câteva jegoșenii ale unui așa-zis jurnalist, Savaliuc, și ale reprezentanților PSD și ALDE într-o emisiune desfășurată marți la Antena 3. Practic, cei care s-au uitat la emisiune au aflat că Ordonanța 13 a fost perfectă. Și că așa a spus CCR. Cei care au umplut bulevardele României pentru a protesta au fost nebuni. Ca și reprezentanta PNL din emisiune...

Iată câteva replici din dialogul halucinant dintre invitații de la emisiunea "Punctul de întâlnire":

Hilde Brandl (PNL): Mă derutează faptul că noi discutăm despre încălcarea drepturilor omului din partea judecătorilor și procurorilor care au „nesimțirea” să condamne în cazurile în care ei trebuie să-și exercite această treabă. (...) Acei oameni sunt condamnați, în mare parte, pentru că au încălcat drepturile omului. Să fim clar înțeleși.

Steluța Cătăniciu (ALDE): Eu cred că trăiți în alt stat. Dacă dumneavoastră nu ați văzut câte abuzuri sunt în justiție în România...

Hilde Brandl: Consiliul European continuă să susțină exact acest lucru: ceea ce s-a făcut în România, legat de statul de drept, este apreciat și susținut. Din 22 de amendamente, 18 s-au îndeplinit.

Steluța Cătăniciu: Ce înțelegeți prin stat de drept? Că tot fluturați sintagma aceasta.

Hilde Brandl: Puteți citi ce spune Comisia Europeană legat de statul de drept în România. Se spune că singurul derapaj din justiție a fost din cauza OUG 13. Publicul poate citi ce a zis CEDO pe subiectul acesta.

Mihai Fifor (PSD): Unde a zis CEDO ceva despre OUG 13? Dumneavoastră ați auzit de Curtea Constituțională? Vedeți ce spune CCR despre OUG 13 și apoi mai discutăm.

Hilde Brandl: Eu am vorbit despre Europa.

Steluța Cătăniciu: Nu mai veniți cu sloganuri de genul „Ce a zis Europa”. Pe mine mă interesează, în țara mea, ce spune CCR.

Răzvan Savaliuc: Nu intrați în jocul doamnei Hilde. Europa nu a zis nimic. OUG 13 a fost impecabilă.

Mihai Fifor: Nu încercați să manipulați această discuție. Este fabuloasă întâlnirea cu doamna Hilde. Vă mulțumim pentru că ne invitați în emisiune... aflăm mereu noutăți de la ea.

(...)
Hilde Brandl: Este greșit să luptăm contra corupției?

Răzvan Savaliuc: Eu credeam că tu, Radu Tudor, faci emisiune pentru ca noi să le spunem oamenilor ce credem, nu ca să o învățăm pe doamna Hilde principiile statului de drept.

Unde a zis CEDO despre OUG 13

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a pronuntat marți decizia - pilot privind conditiile din penitenciarele din Romania. Decizia statueaza ca statul roman are 6 luni la dispozitie ca sa prezinte un plan de masuri care sa rezolve suprapopularea si conditiile din penitenciare. CEDO nu a amendat Romania in aceasta decizie-pilot decat cu circa 17.850 de euro, in cazul Rezmives (cel judecat si care este punctul de plecare al deciziei -pilot). In decizie, CEDO nu impune Romaniei nici o masura anume si nu spune nimic despre gratiere sau relaxarea politicii penale. Mai mult: intr-o opinie concordanta, judecatorul CEDO Krzysztof Wojtyczek avertizeaza Romania ca masuri de relaxare a politicii penale precum cele din OUG 13 au dus la proteste masive in Romania.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale