HALUCINANT! Fiola spune că PSD a creat 10.000 de locuri de muncă pe SĂPTĂMÂNĂ! Internați-o, băăăă!

HALUCINANT! Fiola spune că PSD a creat 10.000 de locuri de muncă pe SĂPTĂMÂNĂ! Internați-o, băăăă!

Probabil că după apariția de miercuri seară de la Antena 3, Fiola ar fi fost internată de urgență în orice țară normală. Iar moderatorul, care-i ținea isonul cu aerul unuia căruia i se făcuse sex oral înaintea intrării în direct, era dat afară pentru subminarea credibilității postului.

Fiola susține că guvernul PSD-ALDE a creat 100.000 de locuri de munca in cele patru luni care au trecut de la inceputul mandatului.

Declaratiile au fost facute intr-o emisiune la Antena 3. Moderatorul Radu Tudor s-a aratat entuziasmat si i-a adus numeroase elogii ministrului. Pe burtiera Antena 3 era afisat ca s-au creat 10.000 de locuri saptamanal.

Institutul National de Statistica (INS) are o cu totul alta parere. Declaratiile triumfaliste ale ministrului Muncii sunt contrazise de cifre seci. Somajul a crescut in luna februarie fata de luna ianuarie, de exemplu.

„Numarul de someri a crescut usor in a doua luna a acestui an, cu 893 fata de luna precedenta, pana la 488.797, iar rata somajului a stagnat la 5,4%, nivel minim din 2008, arata datele publicate de Institutul National de Statistica (INS)”, scria agentia news.ro la inceputul lunii aprilie.

Mai mult, potrivit datelor publicate de INS, somajul a fost in scadere pe toata perioada guvernarii Ciolos si a inceput sa creasca din momentul in care PSD a ajuns la guvernare.

„Datele revizuite luna trecuta arata, spre deosebire de primele estimari, ca numarul de someri a coborat sub 500.000 inca din luna octombrie 2016 si s-a mentinut apoi in scadere in toate lunile, cu exceptia lunii decembrie, cand a urcat usor fata de noiembrie.

Datele revizuite arata ca numarul somerilor a scazut cu circa 79.000 in ultimul an, de la 567.739 in februarie 2016″, mai spunea news.ro, care cita datele INS.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...