Handbal: Cristina Vărzaru, aleasă în boardul feminin al EHF

Handbal: Cristina Vărzaru, aleasă în boardul feminin al EHF

Fosta internaţională română Cristina Vărzaru a fost aleasă în boardul feminin al Federaţiei Europene de Handbal, vineri, în cadrul Congresului EHF de la Viena.

Vărzaru, secretar general al Federaţiei Române de Handbal, a fost aleasă în EHF Nations Comittee Women alături de Nodjialem Myaro (Franţa), Leonor Mallozi (Portugalia), Paola Fiorillo (Italia), Pirje Orasson (Estonia) şi Sarka Drozdova (Cehia).

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a candidat pentru un post în cadrul boardului masculin, dar nu a acut succes. Dedu a eşuat şi la alegerile pentru Comitetul Executiv al forului european.

În schimb, fostul arbitru Sorin-Laurenţiu Dinu a fost ales vicepreşedinte al Tribunalului EHF (EHF Court of Handball), alături de germanul Andreas Thiel, preşedintele acesteia fiind grecul Ioannis Karanasos.

Austriacul a fost confirmat pentru un nou mandat (până în 2025) ca preşedinte al EHF.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu