Handbal: Cristina Vărzaru, aleasă în boardul feminin al EHF

Handbal: Cristina Vărzaru, aleasă în boardul feminin al EHF

Fosta internaţională română Cristina Vărzaru a fost aleasă în boardul feminin al Federaţiei Europene de Handbal, vineri, în cadrul Congresului EHF de la Viena.

Vărzaru, secretar general al Federaţiei Române de Handbal, a fost aleasă în EHF Nations Comittee Women alături de Nodjialem Myaro (Franţa), Leonor Mallozi (Portugalia), Paola Fiorillo (Italia), Pirje Orasson (Estonia) şi Sarka Drozdova (Cehia).

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a candidat pentru un post în cadrul boardului masculin, dar nu a acut succes. Dedu a eşuat şi la alegerile pentru Comitetul Executiv al forului european.

În schimb, fostul arbitru Sorin-Laurenţiu Dinu a fost ales vicepreşedinte al Tribunalului EHF (EHF Court of Handball), alături de germanul Andreas Thiel, preşedintele acesteia fiind grecul Ioannis Karanasos.

Austriacul a fost confirmat pentru un nou mandat (până în 2025) ca preşedinte al EHF.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 Interesante amănunte...

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina