Handbal feminin: Danezul Vestergaard, în mod oficial antrenor al echipei CSM București

Handbal feminin: Danezul Vestergaard, în mod oficial antrenor al echipei CSM București

Danezul Jakob Vestergaard este în mod oficial antrenorul echipei feminine de handbal CSM București, cu care a semnat un contract pe o perioadă de doi ani, după cum a mărturisit chiar tehnicianul, într-o înregistrare video pe pagina de Facebook a clubului.

''E o mare plăcere pentru mine să anunț că am semnat un contract pe doi ani. Am decis să semnez pentru CSM deoarece cred în acest proiect. Cred că este o șansă pentru mine să fiu antrenorul câștigătoarei Ligii Campionilor EHF. Am mai încercat-o și vreau să o fac din nou. Va fi o plăcere să lucrez cu jucătoare internaționale de top și sunt sigur că împreună vom face o treabă foarte bună'', a declarat Vestergaard, care îl înlocuiește pe compatriotul său Kim Rasmussen.

Ca obiective pentru sezonul 2016/2017, CSM București și-a propus câștigarea campionatului, a cupei și calificarea în turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Vestergaard, 41 ani, dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Viborg (2009, 2010), a fost director tehnic la CSM București între 2014 și 2015, iar acum revine la gruparea bucureșteană în postura de antrenor principal.

Rasmussen a câștigat cu CSM București în sezonul trecut campionatul, Cupa României și Liga Campionilor.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”