Handbal feminin: Denisa Dedu, incertă pentru meciul naţionalei României cu Germania de la Campionatul European

Handbal feminin: Denisa Dedu, incertă pentru meciul naţionalei României cu Germania de la Campionatul European

Handbalista Denisa Dedu trebuie să aibă două rezultate negative la testele COVID-19 pentru a putea face parte din lotul României la meciul cu Germania, de la Campionatul European din Danemarca, condiţiile urmând a fi anunţate la şedinţa tehnică de joi, ziua partidei.

În ceea ce o priveşte pe Laura Moisă, depistată pozitiv la testul de la intrarea în Danemarca, aceasta se va putea alătura lotului doar după 7 zile, dacă va avea două rezultate negative, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Handbal.

"Laura Moisă va fi testată joi dimineaţă şi apoi când se vor împlini 7 zile de la momentul izolării. Pentru a se putea realătura echipei, Laura trebuie să aibă 2 teste cu rezultat negativ. Denisa Dedu a efectuat prima testare astăzi, la ora 7:30. Va mai efectua una mâine, la aceeaşi ora. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului. La şedinţa tehnică vom afla care vor fi condiţiile pentru ca Denisa să facă parte din lot pentru meciul de mâine cu Germania. Dacă va face sau nu parte din lot depinde şi de ora la care va veni rezultatul testului mâine", informează FRH.

Denisa Dedu a avut rezultate negative la testele efectuate în ţară, dar este colega de cameră a Laurei Moisă.

Componentele echipei naţionalei a României au fost testate miercuri din nou, la hotel. Testele efectuate marţi nu au furnizat rezultate pozitive pentru cei testaţi, precizează sursa citată.

Până la anunţarea rezultatelor de miercuri, delegaţia României trebuie să rămână în izolare.

Programul de miercuri al echipei, în cazul în care rezultatul testelor va fi anunţat la timp: şedinţa tehnică - ora 14:00, şedinţă foto pentru EHF - ora 19:15-20:15, antrenament - ora 20:30-22:00.

Handbalista Laura Moisă a fost depistată pozitiv la noul coronavirus în urma testului efectuat la intrarea în Danemarca a echipei naţionale a României, în vederea participării la Campionatul European.

Lotul echipei naţionale de handbal feminin a României a ajuns duminică în Danemarca, unde urmează să participe la Campionatul European - EHF EURO 2020 (3-20 decembrie). Din delegaţia României nu face parte pivotul Crina Pintea, testată pozitiv la noul coronavirus.

România e programată să joace primul meci din cadrul Campionatului European - EHF EURO 2020 (3-20 decembrie) din Danemarca, pe 3 decembrie, contra Germaniei, la Kolding, pe 5 decembrie va avea loc meciul cu Polonia, iar pe 7 decembrie cel cu Norvegia.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...