Handbal feminin: Manea, Ungureanu, Grubisic, Mehmedovic şi Curea şi-au prelungit contractele cu CSM Bucureşti

Handbal feminin: Manea, Ungureanu, Grubisic, Mehmedovic şi Curea şi-au prelungit contractele cu CSM Bucureşti

Cinci jucătoare, Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic şi Iulia Curea, şi-au prelungit contractele cu echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Căpitanul Oana Manea şi-a prelungit contractul pentru un sezon, după alte cinci petrecute deja la CSMB.

''Mă simt foarte bine la CSM Bucureşti, este clubul unde mi-am îndeplinit un vis mai vechi, câştigarea Ligii Campionilor. Faptul că în fiecare an avem obiective înalte mă motivează şi mă convinge că este alegerea corectă în ceea ce mă priveşte'', a declarat pivotul echipei bucureştene.

Portarul Jelena Grubisic, MVP-ul Ligii Campionilor în 2016, a decis să rămână încă două sezoane în capitala României. Una dintre artizanele câştigării trofeului european, croata a mărturisit: ''Sunt aici de trei ani, sunt foarte mulţumită, sunt fericită cu handbalul pe care îl jucăm, tot timpul am avut o echipă excelentă. Este o atmosferă plăcută, fetele sunt de treabă şi eu sunt foarte fericită aici.''

Portarul Paula Ungureanu va evolua sub culorile clubului din Capitală pentru încă doi ani. ''Sunt fericită că voi continua la CSM Bucureşti. Acum gândurile mele se îndreaptă către câştigarea celui mai râvnit trofeu, Champions League, trofeu la care am visat de când am început handbalul. Mă bucur să fac parte din acest colectiv valoros şi să simt susţinerea necondiţionată a publicului minunat, care umple Polivalenta până la refuz. Vă invit pe toţi să fiţi aproape de noi, pentru ca la finalul sezonului să ne bucuram de tot ceea ce vom realiza împreună!'', a subliniat Paula după semnarea prelungirii contractului.

Postul de extremă stângă este asigurat pentru următorul an competiţional, după ce Iulia Curea a semnat pentru încă un an, iar muntenegreanca Majda Mehmedovic a parafat o prelungire pentru încă doi ani.

''Am ales să semnez în continuare cu CSM Bucureşti, pentru că este cel mai mare club din România, care se bate în fiecare an pentru câştigarea trofeului Champions League şi îmi doresc în continuare să joc la cel mai înalt nivel, iar aici mă simt ca acasă!'', a spus Iulia Curea.

La rândul său, Majda Mehmedovic a afirmat: ''Mă simt bine aici şi cred că avem o echipă foarte bună, atât în acest sezon, dar mai ales în sezonul următor. Când am făcut o comparaţie, am decis să rămân aici şi să continui colaborarea cu CSM.''

Aceste prelungiri de contracte survin după ce campioana României a anunţat că din vară trei jucătoare de la Vardar Skopje vor evolua pentru CSM, sârboaicele Andrea Lekic şi Dragana Cvijic şi muntenegreanca Jovanka Radicevic.

Din vară, CSMB se va despărţi de franţuzoaicele Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon Saurina, care s-au înţeles deja cu Metz, respectiv Nantes.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”