Handbal feminin: Oana Manea (CSM București) - A fost un meci pe care ni l-am făcut singure greu (Corespondență)

Handbal feminin: Oana Manea (CSM București) - A fost un meci pe care ni l-am făcut singure greu (Corespondență)

Trimisul special al AGERPRES, Marius Țone, transmite: Handbalista echipei CSM București, Oana Manea, a declarat, sâmbătă seara, după ratarea calificării în finala Ligii Campionilor, că meciul pierdut cu Vardar Skopje din semifinale și l-au făcut singure greu printr-o evoluție slabă în debutul întâlnirii.

"Emoțiile au fost poate prea mari, nu știu... În loc să ne ridice ne-au tras în jos. Și eu am avut emoții foarte mari, dar în teren m-am simțit foarte bine. Însă trebuie să fie același lucru la fiecare dintre noi. A fost un meci pe care ni l-am făcut singure greu. Am avut un început foarte slab, le-am lăsat să vină peste noi și e foarte greu să revii, să alergi tot meciul să recuperezi o diferență atât de mare. A fost meciul de anul trecut, dar în oglindă. Acum ele au fost în forma pe care am prins-o noi anul trecut. Am fost ezitante, am început slab și atunci ele au prins aripi, au venit peste noi și s-a creat diferența asta mare pe tabelă. Practic tot meciul am alergat să revenim, am avut și multe ratări", a explicat Manea.

Jucătoarea a afirmat că unele dintre colegele sale au avut ceva probleme la stomac înaintea partidei: "Au fost anumite probleme, dar nu veau să discut despre asta. Fiecare își cunoaște corpul și la asemenea meciuri treci peste, nu stai să te gândești la ce s-a întâmplat".

Ea a menționat că este important ca echipa să își revină și să câștige finala mică de duminică. "Contează meciul cu Buducnost, normal. Cu siguranță nu vom mai face un meci atât de slab precum cel de azi. Trebuie să ne revenim. Noi n-am făcut niciodată două meciuri proaste unul după altul, sper să ne revenim până mâine", a precizat Oana Manea.

CSM București, deținătoarea trofeului, a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de Vardar Skopje cu scorul de 38-33 (21-13), sâmbătă, în semifinalele turneului Final4 găzduit de Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Vardar va întâlni, duminică (ora 18,45), în finală formația Gyori Audi ETO KC, care a învins în prima semifinală echipa muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (12-9). CSM București va juca finala mică, duminică (ora 16,15), împotriva formației Buducnost, la care evoluează și Cristina Neagu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…