Handbal feminin: Vedeta norvegiană Nora Mork va juca la CSM Bucureşti

Handbal feminin: Vedeta norvegiană Nora Mork va juca la CSM Bucureşti

Nora Mork, celebra handbalistă norvegiană a echipei maghiare Gyor, a anunţat joi, pe pagina sa de Instagram, că va juca din sezonul viitor la CSM Bucureşti, informează site-ul handnews.fr.

Nora Mork, care pe 5 aprilie va împlini 28 de ani, evoluează din 2016 la Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea Ligii Campionilor, care este una din adversarele CSM Bucureşti în Grupa principală 2 a competiţiei în acest sezon.

Interul dreapta norvegian a semnat pentru două sezoane cu CSM Bucureşti.

"Sunt cu adevărat bucuroasă să vă anunţ că am semnat un contract pe două sezoane cu CSM Bucureşti, un club care crede în mine şi în calităţile mele. Sunt şi mai motivată să revin pe teren şi să continui să progresez ca jucătoare şi să-mi continui cariera alături de cele mai bune jucătoare din lume", a scris pe pagina sa de Instagram campioana mondială şi europeană cu naţionala Norvegiei.

Handbalista lui Gyor este în plin proces de refacere după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept cu ocazia meciului cu Nykobing din Liga Campionilor. Ea ar urma să poată juca din nou peste câteva săptămâni pentru echipa maghiară, pentru a încerca să câştige din nou cea mai importantă competiţie intercluburi. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: Nora Mork/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...