Handbal: Isabelle Gullden (CSM București) - Sper să mergem până la capăt și să câștigăm trofeul încă o dată

Handbal: Isabelle Gullden (CSM București) - Sper să mergem până la capăt și să câștigăm trofeul încă o dată

Trimisul special al AGERPRES, Marius Țone, transmite: Handbalista formației CSM București, Isabelle Gullden, a declarat, vineri, că speră ca împreună cu colegele sale să meargă până la capăt în turneul Final4, programat în 6 și 7 mai la Budapesta, și să câștige încă o dată Liga Campionilor.

"Totul este posibil în Final4, avem 25% șanse să câștigăm pentru că suntem 4 echipe calificate. Sunt formații puternice aici și cred că se poate întâmpla orice în meciurile de mâine. Noi suntem foarte bine pregătite, sper că vom reuși să mergem până la capăt și să câștigăm încă o dată Liga Campionilor. Dar este un turneu foarte puternic", a spus ea.

Jucătoarea suedeză a menționat că apărarea va fi atuul echipei în partida cu Vardar Skopje din semifinale: "În mapa pregătită de staff pe care am primit-o fiecare sunt informații detaliate despre adversare și modul în care dorim să jucăm mâine cu Vardar în apărare și în atac. Nu știu dacă suntem o echipă mai puternică față de turneul de anul trecut. În ediția aceasta am avut destule urcușuri și coborâșuri, însă jocul nostru a progresat în ultimele luni în special în defensivă. Iar mâine apărarea cred că va fi atuul nostru".

De asemenea, Gullden a menționat că partida de sâmbătă va fi una specială având în vedere că o va avea ca adversară pe Mayssa Pessoa, cea care anul trecut i-a fost colegă la CSM București. "A fost plăcut să o văd din nou pe Mayssa (n.r. — Mayssa Pessoa). Avem aminitiri plăcute împreună de la ediția trecută a Ligii Campionilor. Acum ne întâlnim din nou, dar ca adversare, va fi un meci special din punctul acesta de vedere", a precizat handbalista suedeză.

Turneul Final4 al Ligii Campionilor va avea loc pe 6 și 7 mai, în Papp Laszlo Arena din Budapesta, CSM București urmând să joace pe 6 mai (ora 18,45), în semifinale, cu Vardar Skopje. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu, și Gyori Audi ETO KC (ora 16,15).

La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria