Handbal masculin: Dinamo a debutat cu victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 32-29 cu Kielce

Handbal masculin: Dinamo a debutat cu victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 32-29 cu Kielce

CS Dinamo Bucureşti a învins valoroasa echipa poloneză Lomza Vive Kielce, cu scorul de 32-29 (16-12), joi seara, în Sala Dinamo, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Campioana României a făcut o primă repriză excelentă şi a condus aproape permanent, diferenţa maximă fiind de cinci goluri (15-10), dar la pauză scorul a fost de 16-12.


Foto: (c) ROBERT GHEMENT/EPA


În actul secund, după ce a avut 20-15, Dinamo a încasat cinci goluri la rând (20-20) şi jocul s-a echilibrat. Totuşi, oaspeţii nu au reuşit să treacă niciodată în avantaj, iar în ultimele zece minute Dinamo a pus o diferenţă de două goluri faţă de adversara sa, câştigând în cele din urmă cu 32-29.

Brazilianul Raul Nantes Campos a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, cu 11 goluri. Pentru echipa antrenată de reputatul Xavi Pascual au mai marcat Octavian Bizău 7 goluri. Amine Bannour 3, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 3, Christian Dissinger 2, Javier Humet Gaminde 2, Dan Racoţea 2, Alex Pascual Garcia 1, Valentin Ghionea 1.


Foto: (c) ROBERT GHEMENT/EPA


Portarul iranian Saeid Heidarirad a reuşit să apere 7 şuturi.

Pentru oaspeţi, pregătiţi de alt antrenor de marcă, Talant Dujshebaev, au înscris Branko Vujovic 6 goluri, Dylan Nahi 5, Igor Karacic 3, Arkadiusz Moryto 7, Tomasz Gebala 3, Szymon Sicko 2, Artiom Koroliok 2, Nicolas Tournat 1.


Foto: (c) ROBERT GHEMENT/EPA


În alte meciuri din grupă, Motor Zaporoje a trecut de FC Porto cu 30-27, iar Telekom Veszprem HC a învins-o pe Paris Saint-Germain Handball cu 32-30.

Joi seara va avea loc şi meciul SG Flensburg-Handewitt - Barca.


Foto: (c) ROBERT GHEMENT/EPA


Dinamo va juca următorul meci pe 23 septembrie, în deplasare, cu PSG.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”