Handbal masculin: Marius Stavrositu, noul antrenor al echipei ''U'' Cluj

Handbal masculin: Marius Stavrositu, noul antrenor al echipei ''U'' Cluj

Fostul internaţional Marius Stavrositu (41 ani) este de joi noul antrenor al echipei de handbal masculin "U" Cluj, a a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Primul meci oficial pentru Marius Stavrositu în nou postură este programat miercuri 27 octombrie, acasă cu CS Minaur Baia Mare.

"Pablo" a antrenat în sezonul precedent pe Steaua, cu care a terminat pe locul 8.

Ca sportiv, Marius Stavrositu a evoluat la HCM Constanţa, formaţie cu care a cucerit de 7 ori titlul naţional, apoi la CSM Bucureşti şi Steaua până aproape de 40 de ani când a decis să se retragă din cariera de jucător.

''Pentru noi şi în special pentru mine obiectivul este unul foarte clar: rămânerea în prima ligă şi promovarea jucătorilor tineri. Mă consider un antrenor tânăr şi, aşa cum la rândul meu am învăţat de la alţii şi am acumulat multe în cariera de sportiv, doresc să împărtăşesc lucrurile bune pe care le-am câştigat şi cu cei tineri'', a declarat Stavrositu.

Stavrositu îl înlocuieşte pe Vladimir Vojvodic, care a ajuns la o înţelegere privind încetarea pe cale amiabilă a colaborării cu clubul pe 19 octombrie.

CS Universitatea Cluj ocupă penultimul loc (13) în clasamentul Ligii Naţionale, cu 3 puncte din şapte etape.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...