Handbalistele străine din lotul echipei CSM Bucureşti au primit automobile de la noul partener al clubului

Handbalistele străine din lotul echipei CSM Bucureşti au primit automobile de la noul partener al clubului

Jucătoarele străine din lotul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti au primit, joi, câte un automobil în urma unui parteneriat semnat de clubul din Capitală cu un importator auto.

Autoturismele oferite handbalistelor sunt Fiat 500, iar sârboaica Andrea Lekic a declarat că dimensiunile mici ale acestui model o vor ajuta să se descurce mai uşor în traficul din Capitală.

"Sunt foarte bucuroasă că vom conduce aceste maşini, cred că lumea ne va recunoaşte mai uşor pe şosele. Pentru Bucureşti, un oraş aglomerat, aceste maşini de dimensiuni mici reprezintă soluţia perfectă pentru noi. Ne bucură acest parteneriat cu un brand atât de important şi sunt convinsă că împreună vom obţine rezultate foarte bune", a spus Lekic, una dintre cele opt jucătoare care au primit câte o maşină de la partenerul Auto Italia.

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a afirmat la rândul său că echipa va fi mult mai puternică alături de noul partener.

"Ştim cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră de astăzi s-a mărit. Suntem fericiţi că am semnat acest parteneriat şi sunt convinsă că de acum încolo vom fi şi mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părţi implicate şi sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună", a precizat Szabo.
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”