Haos la Casa Albă? 'Fals', răspunde Donald Trump

Haos la Casa Albă? 'Fals', răspunde Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump asigură: Casa Albă funcţionează ca o maşinărie bine unsă, relatează France Presse.

Potrivit celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, cascada de plecări din cadrul echipei sale apropiate nu reprezintă decât un semn de funcţionare normală în West Wing, (Aripa de Vest), centrul nevralgic al preşedinţiei americane. Şi în plus, avertizează el, aceasta este în atenţia celor care ar fi tentaţi să creadă că sunt în siguranţă, amintindu-le că alţii pot să vină.

'Noua teorie de 'Fake news' (ştiri falsw) este că HAOSUL domneşte la Casa Albă. Fals!', scrie Trump într-o postare pe Twitter de marţi dimineaţă, la câteva zile după anunţul surpriză al plecării lui Hope Hicks, una dintre consilierele sale cele mai apropiate.

"Vor exista întotdeauna plecări şi sosiri şi îmi plac dialogurile solide înainte de a lua o decizie", a adăugat el. "Mai sunt câteva persoane pe care vreau să le schimb (mereu în căutarea perfecţiunii)", a mai avertizat preşedintele american.

'Nu există Haos, doar o Energie fantastică', a concluzionat Donald Trump, recurgând ca de obicei la o utilizare excesivă de majuscule. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe