Haos la Casa Albă? 'Fals', răspunde Donald Trump

Haos la Casa Albă? 'Fals', răspunde Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump asigură: Casa Albă funcţionează ca o maşinărie bine unsă, relatează France Presse.

Potrivit celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, cascada de plecări din cadrul echipei sale apropiate nu reprezintă decât un semn de funcţionare normală în West Wing, (Aripa de Vest), centrul nevralgic al preşedinţiei americane. Şi în plus, avertizează el, aceasta este în atenţia celor care ar fi tentaţi să creadă că sunt în siguranţă, amintindu-le că alţii pot să vină.

'Noua teorie de 'Fake news' (ştiri falsw) este că HAOSUL domneşte la Casa Albă. Fals!', scrie Trump într-o postare pe Twitter de marţi dimineaţă, la câteva zile după anunţul surpriză al plecării lui Hope Hicks, una dintre consilierele sale cele mai apropiate.

"Vor exista întotdeauna plecări şi sosiri şi îmi plac dialogurile solide înainte de a lua o decizie", a adăugat el. "Mai sunt câteva persoane pe care vreau să le schimb (mereu în căutarea perfecţiunii)", a mai avertizat preşedintele american.

'Nu există Haos, doar o Energie fantastică', a concluzionat Donald Trump, recurgând ca de obicei la o utilizare excesivă de majuscule. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…