Haos la meciul României de Fed Cup! Imbecilul de Năstase, dat afară din arenă! Simona, APEL la respect pentru adversare!

Haos la meciul României de Fed Cup! Imbecilul de Năstase, dat afară din arenă! Simona, APEL la respect pentru adversare!

Haos produs de recțiile imbecile ale lui Ilie Năstase la Constanța! Inaintea celui de-al patrulea game al setului secund, Ilie Nastase, capitanul-nejucator al Romaniei, a protestat la adresa arbitrului de scaun, a primit un "avertisment pentru nerespectarea conduitei", iar apoi a fost scos in afara arenei. Jocul s-a reluat, Sorana Cirstea a reusit break-ul, iar la sfarsitul game-ului britanica Johanna Konta a izbucnit in lacrimi, dupa ce ar fi fost jignita de Ilie Nastase.

UPDATE Ora 15:30: Ilie Năstase a fost suspendat pentru întreaga primă zi a meciului dintre România și Marea Britanie și măsura ar putea fi luată și pentru duminică. ITF va lua o decizie în orele următoare.

Întrebat ce i-a zis Năstase, arbitrul a lăsat de înțeles că injuriile la adresa lui au fost și mai grave decât cuvintele aduse jucătoarelor: "Nu știți ce mi-a spus mie".

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, i-a luat apărarea căpitanului nejucător al României: "Suntem o națiune mică și, după părerea lor, trebuie să plecam capul. Vom lupta până la capăt".

ACTUALIZARE 15:27 Johanna Konta și Sorana Cîrstea au revenit pe teren, schimbă câteva mingi, iar meciul se va relua.

ACTUALIZARE 15:25  Meciul a fost întrerupt zece minute.

La 2-1 pentru Sorana Cîrstea în cel de-al doilea set, Ilie Năstase a fost eliminat de pe bancă și nu a fost lăsat să rămână nici măcar în tribună, fiind escortat în afara arenei de oamenii de ordine.

"Ilie, o trimitem pe Monica, altfel ne scoate de pe teren", a strigat, din tribună, Alina Tecșor, care a fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, înainte ca funcția să fie preluată de Ilie Năstase.

Din câte se pare, ar fi fost vorba de comentarii la adresa arbitrului de scaun, după un schimb mai lung, în timpul căruia căpitanul nejucător al României ar fi vorbit în mai multe rânduri. De asemenea, a luat și apărarea publicului, acuzat de asemenea de atitudine nesportivă. "Normal că vorbesc, nu suntem la operă!", a spus Năstase, pe un ton nemulțumit.

Apelul Simonei Halep pentru public

După scoaterea din arenă a lui Ilie Năstase, s-a mai jucat un game, înainte ca Johanna Konta să izbucnească în lacrimi. La intervenția arbitrului principal, jocul a fost din nou oprit, iar Simona Halep, din tribună, a făcut un anunț la stația de amplificare a arenei: "În numele echipei, vă rugăm nu mai înjurați, vorbiți frumos, pentru că o să ne descalifice și nu mai putem să facem nimic. Trebuie să respectăm, să avem fair-play și să jucăm... Este doar un meci de tenis și meciul se joacă pe teren. Vă rog frumos să respectați ambele jucătoare și bineînțeles echipa adversă. Vă rog mult", a spus Simona Halep, la microfon".
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!