Haos pe Aeroportul Otopeni din cauza blocării benzii de transport a bagajelor

Haos pe Aeroportul Otopeni din cauza blocării benzii de transport a bagajelor

Vineri dimineață, în Aeroportul Otopeni s-a instalat haosul după ce banda de transport a bagajelor nu a funcționat mai bine de o oră. În jur de 300 de oameni au așteptat vreme îndelungată să își predea bagajele care, în cele din urmă, au fost transportate de angajații companiei Ryanair cu niște cărucioare din incinta aeroportului.

Reprezentanții aeroportului au declarat că de vină pentru întârzieri a fost fluxul neobișnuit de mare de bagaje comparativ cu o zi obișnuită din cauza căruia banda de transport a fost suprasolicitată:

”In cursul primei parti a zilei de 3 ianuarie 2020, pe aeroportul Henri Coanda s-au integistrat aglomerari la ghiseele de check-in, in special din cauza ca numarul de bagaje de cala predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obisnuite. In aceste conditii, desi nu s-au integistrat defectiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au functionat cu intermitenta, ca urmare a suprasolicitarii si incarcarii incorecte de catre personalul agentilor de handling. Suplimentar, s-au inregistrat si caderi repetate de tensiune pe reteaua electrica ce alimenteaza aeroportul, fapt ce a generat mici intreruperi ale altor sisteme din terminal. Facem precizarea ca alimentarea electrica a sistemelor vitale este asigurata si cu generatoare, astfel incât acestea sa functioneze fara intreruperi.De asemenea, facem precizarea ca nu s-au inregistrat intarzieri semnificative ale curselor”, au declarat reprezentanții aeroportului.

sursa foto: Facebook/ Emilian Isăilă 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime