HAOS total în PSD! Dăncilă ar cam vrea iar să plece comisar, la Bruxelles! Vom avea anticipate? Culise spectaculoase.

HAOS total în PSD! Dăncilă ar cam vrea iar să plece comisar, la Bruxelles! Vom avea anticipate? Culise spectaculoase.

HAOS total în PSD! Dăncilă ar cam vrea iar să plece comisar, la Bruxelles! Vom avea anticipate? 

În interiorul PSD este un haos total, dezvăluie  HotNews.ro .

Liderii social-democrații nu vor să susțină un candidat comun cu ALDE la prezidențiale și încearcă să o împingă pe Dăncilă în față. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă joacă duplicitar și ar fi dispusă să renunțe la candidatură și să-l promoveze pe Tăriceanu drept candidat la prezidențiale.

"Lui Dăncilă i-a surâs amânarea congresului în care se bătea în cuie candidatul la prezidențiale pentru că i-ar conveni de minune să renunțe la postura de candidat. Pare mai degrabă interesată de postul de comisar european. Se vorbește din nou în interiorul partidului despre faptul că și-ar dori să plece la Bruxelles", au explicat surse social democrate pentru HotNews.ro.

Pe de altă parte, susțin sursele Comisarul.ro, dacă va cădea Guvernul prin desemnarea Vioricăi Dăncilă drept comisar al României, președintele nu va mai nominaliza un alt premier și va chema partidele la consultări pentru a le propune alegeri anticipate. Cel mai probabil, odată cu alegerile locale de la anul. Conform informațiilor noastre, varianta anticipatelor este sprijinită de toate partidele în afara PSD și UDMR.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...