Harghita: Incendiu de proporții la secția de la Toplița a fabricii de viori din Reghin

Harghita: Incendiu de proporții la secția de la Toplița a fabricii de viori din Reghin

Un incendiu de proporții a izbucnit luni la secția de la Toplița a fabricii de viori din Reghin, iar la fața locului acționează opt autospeciale cu apă și spumă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita și serviciile voluntare din zonă, fiind solicitate în sprijin și echipaje de la ISU Mureș.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru AGERPRES că arde hala de producție pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, mai multe echipaje de pompieri profesioniști și voluntari acționând pentru stingerea incendiului.

'Acționează patru autospeciale ale ISU Harghita, respectiv din Toplița, Corbu și Gheorgheni, patru autospeciale de la serviciile voluntare de la Borsec, Subcetate și Sărmaș, fiind cerute în sprijin și trei autospeciale de la ISU Mureș, de la Deda și Reghin, cu echipajele aferente', a precizat Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime.

Primarul din Toplița, Stelul Platon, a explicat, pentru AGERPRES, că incendiul se manifestă la 'o secție a fabricii de viori de la Reghin, iar la momentul izbucnirii acestuia în hala de producție nu se aflau muncitori, întrucât aceștia lucrează numai în schimbul de dimineață'.

AGERPRES/(A, AS — autor: Gina Ștefan, editor: Nona Jalbă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

4 Foarte interesante amănunte!

5 Lumea interlopă este în doliu