Harghita: Incendiu la o brutărie din Lunca de Jos; acţionează pentru stingere pompieri militari şi civili

Harghita: Incendiu la o brutărie din Lunca de Jos; acţionează pentru stingere pompieri militari şi civili

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a fost făcut de o femeie care lucra acolo, iar la momentul sosirii pompierilor militari, incendiul era localizat de către pompierii voluntari, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi din acoperişul brutăriei.

Acţionează pentru stingerea incendiului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Lunca de Jos şi Lunca de Sus, precizează ISU Harghita. AGERPRES/ (AS, autor: Gina Ştefan, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…