Harghita: Un urs a pătruns în curtea casei preşedintelui Consiliului Judeţean şi a golit containerul de gunoi

Harghita: Un urs a pătruns în curtea casei preşedintelui Consiliului Judeţean şi a golit containerul de gunoi

Ursul care a fost alungat miercuri seara de jandarmi din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc intrase în cursul dimineţii şi în curtea casei preşedintelui Consiliului Judeţean, Borboly Csaba, unde a golit containerul de gunoi, a anunţat acesta joi pe pagina sa de Facebook.

"La Miercurea Ciuc, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, prezenţa ursului este la ordinea zilei. Ieri dimineaţă, ursul a golit containerul de gunoi aflat în curtea casei în care locuiesc, iar în cursul nopţii de ieri a fost alungat de jandarmi. Le mulţumesc jandarmilor pentru că au intervenit! Rog pe toată lumea ca #daunele provocate de urşi, respectiv prezenţa acestora să fie raportate! Transmiteţi-mi aceste informaţii, dar şi fotografii sau materiale video, în acest fel veţi contribui la găsirea unei soluţii în ceea ce priveşte urşii! #pericolurs", a scris Borboly Csaba pe Facebook.

Jandarmii harghiteni au intervenit miercuri seara, de două ori, pentru a îndepărta un urs aflat în zona Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, al doilea apel privind prezenţa animalului fiind dat chiar de preşedintele CJ, Borboly Csaba, care are casa în apropiere.

A doua oară, după ce ursul s-a reîntors în zonă, jandarmii au folosit petarde pentru a-l alunga în pădurea Jigodin. AGERPRES (AS-autor: Gina Ştefan, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu