Hartă interactivă/362 decese provocate de virusul ucigaș din China. Media zilnică a deceselor, în creștere!

Hartă interactivă/362 decese provocate de virusul ucigaș din China. Media zilnică a deceselor, în creștere!

362 decese provocate de virusul ucigaș din China. Media zilnică a deceselor, în creștere! Numărul infectaților scapă de sub control. Oficial sunt raportate aproape 18.000 de cazuri, dar cele mai multe surse medicale independente din occident vorbesc despre cel puțin 100.000 de purtători ai virusului!

Cele mai importante informații ale zilei de luni, LiveText pe Comisarul.ro:

14.26 Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat luni că nu este nevoie de măsuri care ”interferează în mod inutil cu comerțul și călătoriile la nivel internațional” în încercarea de oprire a răspândirii coronavirusului.

13.29 China anunță că are nevoie urgent de măști medicale / În țară se produc 20 de milioane pe zi, însă cererea este mai mare

13.16 Al doilea cel mai mare lanț de magazine alimentare din Rusia, Magnit, a anunțat că suspendă importul de legume și fructe din China din cauza răspândirii coronavirusului și a complicațiilor logistice

12.12 ”Acesta este omul din spatele pandemiei coronavirusului?” De ce a blocat Twitter site-ul financiar Zero Hedge

11.07 Rusia ar putea deporta cetățenii străini care sunt infectați cu coronavirus, a spus premierul Mihail Mișustin.

09.48 Noul coronavirus a făcut mai multe victime decât epidemia de SARS care a ucis 349 de persoane în 2002-2003.

09.39 SUA au creat și răspândit panică în privința coronavirusului, în loc să ofere vreun ajutor semnificativ, a susținut luni ministerul chinez de externe. Statele Unite au fost prima țară care a sugerat retragerea personalului diplomatic și prima care a impus o interdicție de călătorie chinezilor, a spus o purtătoare de cuvânt a ministerului.

09.22 Aproximativ 2.400 de cadre medicale din Hong Kong au intrat luni în grevă cerând închiderea graniței cu China continentală. În Hong Kong au fost confirmate 15 cazuri de coronavirus.

8:50 Trenul Beijing-Moscova a intrat gol în Rusia, toți pasagerii au fost dați jos la graniță. Rușii au oprit toate cursele feroviare spre țara vecină

08:47 ​VIDEO timelapse Cum arată spitalul construit de chinezi în 10 zile. Primii pacienți au fost internați luni

08.17 Construit în doar opt zile, spitalul chinez dedicat celor infectați cu coronavirus în Wuhab, va începe luni să primească pacienți. Spitalul Huoshenshan (muntele zeului focului) are 1.000 de paturi.

INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:
---

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?