HBO dezvăluie un nou trailer pentru sezonul VI din "Game of Thrones", în care laitmotivul e moartea - VIDEO

HBO dezvăluie un nou trailer pentru sezonul VI din "Game of Thrones", în care laitmotivul e moartea - VIDEO

HBO a lansat pe 26 martie un nou trailer pentru cel de-al şaselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", care certifică un singur lucru (în mod deloc surprinzător), că vor muri multe personaje, potrivit time.com.

HBO dezvăluie un nou trailer pentru sezonul VI din "Game of Thrones", în care laitmotivul e moartea - VIDEO

Clipul de 30 de secunde debutează cu Tyrion care avertizează pe cineva astfel: "Ţi-e frică? Ar trebui să-ţi fie. Eşti în marele joc acum". Filmuleţul a adunat 3,7 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar două zile.

"Suntem fiinţe păcătoase. Merităm moartea. Cu toţii", declamă ameninţător High Sparrow. Moartea pare un laitmotiv în scenele din trailer.

Deşi acest nou filmuleţ de promovare refoloseşte imagini pe care fanii le-au văzut deja, există cu siguranţă unele noi imagini de care se pot bucura.

De altfel, este demn de remarcat faptul că viitorul sezon va cuprinde intrigi şi personaje dintr-o nouă carte la care autorul George R.R. Martin încă lucrează.

Desigur, HBO nu a lucrat "pe întuneric" şi fără indicaţiile lui George R.R. Martin la noul sezon. În ultimele luni, Martin a comunicat îndeaproape cu scenariştii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, pentru a se asigura că sezonul următor va urmări îndeaproape firul narativ planificat de autor pentru viitorul volum, "The Winds of Winter".

Din imaginile ce se succed în trailer, pare că Bran işi recapată mobilitatea şi va putea din nou să meargă.

Totuşi, nici acest trailer nu dezvăluie soarta lui Jon Snow, al cărui destin a fost subiectul unor speculaţii încă de la finalul sezonului trecut, când Snow a fost înjunghiat.

"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" se întoarce cu cel de-al şaselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21:00 în SUA, potrivit usmagazine.com.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

2 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 VIDEO Americanii au prezentat oficial „drăcovenia” SF