Helsinki, posibilă locaţie pentru un summit Trump-Putin, afirmă un oficial american

Helsinki, posibilă locaţie pentru un summit Trump-Putin, afirmă un oficial american

Capitala Finlandei Helsinki este considerată drept posibilă locaţie pentru un summit între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin, a declarat marţi un oficial american, relatează Reuters.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că este posibil ca Donald Trump să se întâlnească cu omologul său rus "într-un viitor nu prea îndepărtat'' după vizita consilierului pentru securitate naţională al Casei Albe John Bolton la Moscova în această săptămână.

Mass-media din Rusia au citat Kremlinul care a declarat săptămâna trecută că nu există planuri pentru o întrevedere cu Trump înaintea summitului NATO de la Bruxelles din perioada 11-12 iulie. Trump este aşteptat să participe la acest summit.AGERPRES/( AS - autor: Violeta Gheorghe, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...