Hemoragie de neoprit în tabăra Dragnea! Încă un parlamentar PSD trece la Firea!

Hemoragie de neoprit în tabăra Dragnea! Încă un parlamentar PSD trece la Firea!

Hemoragie  de neoprit în tabăra Dragnea! Încă un parlamentar PSD trece la Firea! Încă un parlamentar PSD spune că Liviu Dragnea ar trebui să nu mai fie liderul partidului: În actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua. Cu certitudine îi dau dreptate Gabrielei Firea.

 Deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau, completează galeria parlamentarilor, primarilor și liderilor de organizații județene care cer retragerea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului și se poziționează de partea Gabrielei Firea în conflictul intern din partid.

Într-un interviu pentru publicația ”Cetățeanul.net”, Adrian Pau spune că îi dă ”cu certitudine” dreptate Gabrielei Firea în disputa pe care aceasta o are cu Liviu Dragnea, despre acesta din urmă spunând că nu poate să ocupe totul – ”partid, Guvern, Parlament”.

Câteva din declarațiile deputatului de Timiș:

Eu, acum, cu certitudine îi dau dreptate Gabrielei Firea. Nu în totalitate, nu pot să știu dacă a fost sau nu urmărită, sunt și alte afirmații făcute de ea. Sunt de acord însă că, în actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproșează de către membrii noștri, cel puțin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal și nordul Maramureșului, este exact acest lucru. Cred că actualul președinte (Dragnea – n.r.) ar trebui să-și analizeze foarte bine poziția pe care va dori să o ocupe – președinte de Cameră, președinte de partid.Este foarte greu să ocupi în ansamblu totul – partid, Guvern și Parlament.

După alegerile din 2016, eu am convingerea că PSD-ul se îndreaptă spre 20% procente scădere în fiecare localitate. Dacă, de exemplu, într-o localitate a avut 30%, în momentul de față partidul se îndreptă acum în respectiva localitate spre un 23 – 24%. Dacă la nivel de ansamblu partidul a avut 45 de procente, în momentul de față are cu vreo 9% sub partid.

Codurile penale ar trebui să fie foarte atent dezbătute și modificate acolo unde este cazul, nu în mare parte și fără niciun fel de responsabilitate, zic eu. În ceea ce privește legile Justiției, consider că și acolo ar trebui făcute câteva modificări. Este punctul meu de vedere și eu susțin acele modificări. Nu pot fi de acord însă cu modificările actuale la Codul Penal și la zona de amnistie și grațiere (interviul integral aici).

Masa critică împotriva lui Liviu Dragnea prinde din ce în ce mai mult contur în PSD, acțiune încurajată de răzvrătirea Gabrielei Firea care a lansat în ultima săptămână o serie de atacuri fără precedent la adresa liderului formațiunii. Până în acest moment mai mulți parlamentari, aleși locali, baroni județeni și chiar două organizații PSD s-au desolidarizat de Liviu Dragnea



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria