Hermannstadt - U Craiova 1948 1-0. Oltenii au jucat cu calificarea în play-off pe masă, dar mai au o șansă la rejucarea partidei cu Sepsi OSK

Hermannstadt - U Craiova 1948 1-0. Oltenii au jucat cu calificarea în play-off pe masă, dar mai au o șansă la rejucarea partidei cu Sepsi OSK

U Craiova 1948 a ratat șansa de a se califica în play-off chiar înainte de rejucarea partidei cu Sepsi OSK. Hermannstadt a produs surpriza pe teren propriu și a învins la limită, scor 1-0.

Oltenii au jucat cu calificarea în play-off pe masă, dar au pierdut la Sibiu

Sezonul regulat din Liga 1 se termină cu mult suspans chiar la rejucarea partidei dintre U Craiova 1948 și Sepsi OSK. Cele două se vor bate pentru ultimul loc de play-off, joi, de la ora 21:00.

Echipa lui Mititelu putea să obțină calificarea chiar de astăzi, dacă reușea să obțină o victorie pe terenul sibienilor, acolo unde au pierdut cu scorul de 1-0.

Deși se anunța o partidă dominată clar de olteni, meciul de la Sibiu a fost unul spectaculos cu ocazii de ambele părți. Oltenii au avut parte și de peste 1.000 de fani care au venit să încurajeze echipa în ultima partidă din sezonul regulat.

Oaspeții au început meciul în forță dar Ganea a șutat pe lângă poarta goală după ieșirea total neinspirată a lui Letica. Gazdele au replicat prin Gabi Iancu, fost jucător al oltenilor. Acesta a șutat puternic dar mingea a lovit transversala.

Sibienii au cerut un penalti la căderea lui Călin Popescu în care, dar arbitrul Cojocaru lăsase avantaj pentru gazde la acea fază. După revenirea de la cabine fazele au continuat la ambele porți.

Meciul a fost decis de autogolul lui Danny Henriques. După centrarea lui Balaure, stoperul a trimis mingea cu capul în propria poartă. Bauza a intrat pe teren dar elevii lui Napoli nu au mai reușit să reducă din handicap și au plecat învinși de la Sibiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!