Hillary Clinton mărturisește că vinul a ajutat-o după înfrângerea în campania prezidențială

Hillary Clinton mărturisește că vinul a ajutat-o după înfrângerea în campania prezidențială

"Timpul petrecut cu familia", "plimbările îndelungate prin păduri", dar și vinul alb Chardonnay au "ajutat-o" pe Hillary Clinton să-și refacă moralul după înfrângerea în campania prezidențială, a recunoscut ea însăși într-un discurs plin de umor rostit la Wellesley College, universitate din apropierea Bostonului (nord-estul SUA), printre ale cărei absolvente s-a aflat în 1969 și fosta candidată a Partidului Democrat, potrivit BFMTV.

Cu ocazia remiterii diplomelor unei noi generații de absolvente la sfârșitul săptămânii trecute, fosta Primă Doamnă a revenit cu umor și autoironie asupra campaniei pierdute. "Ați auzit fără îndoială că lucrurile nu s-au petrecut exact cum prevăzusem", a comentat ea suscitând râsete complice din partea unui auditoriu cucerit."Dar știți ceva, eu mă simt bine. Mi-am petrecut timpul cu familia mea, în special cu formidabilii mei nepoți. Am făcut plimbări îndelungate prin păduri, am făcut ordine în dulapuri. Nu vă mint, Chardonney-ul m-a ajutat și el un pic".

Dar, a adăugat ea mai serioasă despre ceea ce a ajutat-o să se simtă mai bine, în afară de vinul alb originar din Bourgogne, dar cultivat în nmeroase țări ale lumii, a fost "să-mi amintesc cine sunt, de unde vin și în ce cred. Pentru mine, aceasta este averea unei persoane. Această universitate mi-a dat atâtea ! Ea m-a lansat în serviciul celorlalți și mi-a oferit prieteni pe care îi îndrăgesc în continuare".

În timpul discursului său, fostul secretar de stat american le-a dat câteva sfaturi studentelor:"Consacrați-vă pasiunilor voastre, fiți îndrăznețe, încercați, eșuați, încercați din nou, ajutați-vă între voi, respectați-vă în continuare valorile și mai ales: nu renunțați niciodată la visurile voastre!"

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa