Hipism: Cursele de trap de pe Hipodromul Ploieşti, suspendate după atacarea în instanţă a calendarului alergărilor

Hipism: Cursele de trap de pe Hipodromul Ploieşti, suspendate după atacarea în instanţă a calendarului alergărilor

Cursele de trap de pe Hipodromul Ploieşti au fost din nou suspendate după ce Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap din acest an, recent aprobat de Consiliul Local (CL) Ploieşti, a fost atacat în instanţă.

Potrivit unui comunicat emis, vineri, de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, HCL nr. 100, din data de 23 martie 2022, prin care a fost aprobat Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap din acest an, a fost atacată la instanţa de Contencios Administrativ a Tribunalului Prahova.

"Drept consecinţă, Instituţia Prefectului Judeţului Prahova a informat Consiliul Local Ploieşti că 'în conformitate cu prevederile articolului 3, alineatul 3, din Legea nr. 554/2004 - Legea contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, până la soluţionarea cauzei, actul atacat este suspendat de drept'", arată sursa citată.

Totodată, s-a luat decizia ca, ţinându-se cont de prognoza meteo pentru acest weekend, şi cursele de galop programate pentru reuniunea de duminică să fie amânate pentru duminică, 17 aprilie.

Cursele de trap au fost suspendate şi anul trecut, după ce Tribunalul Prahova a dispus, în luna august, suspendarea Hotărârii Consiliului Local Ploieşti nr.121/23.04.2021 privind aprobarea Regulamentului Curselor de Trap. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina