HOPA! A cedat Dăncilă? Ședință de criză în Kiseleff!

HOPA! A cedat Dăncilă? Ședință de criză în Kiseleff!

HOPA! A cedat Dăncilă? Ședință de criză în Kiseleff! Președinta PSD a convocat cel mai important for de decizie al partidului dintre congrese - Comitetul Executiv Național (CExN) pentru luni - 9 septembrie la ora 18.00 la sediul central al partidului din Bulevardul Kiseleff. Există și o mențiune făcută de șefii partidului - la ședință ar urma să participe doar titularii, semn că se vor lua decizii cruciale, anunță una dintre trompetele mediatice ale PSD.

Este foarte probabil ca în ședința de luni a CEx premierul să ceară un vot pentru a se merge cu orice risc la un vot în Parlament pentru restructurarea Guvernului. La cum stau lucrurile acum e limpede că acțiunea nu va fi una de succes, dar va fi fost făcută o  mișcare care va deschide noi orizonturi, mai scrie trompeta PSD.

 Președintele a respins miniștrii interimari propuși de Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că respinge ”în mod categoric” propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru miniștrii interimari. Șeful statului a explicat că prim-ministrul are obligația să meargă în Parlament pentru a primi un vot de validare a guvernului după ieșirea ALDE din coaliție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...