HOPA! Antena 3, din ce în ce mai influentă în PSD! O fidelă a lui Voiculescu, propusă de Dragnea la Fonduri Europene! Anul trecut cerea desființarea abuzului în serviciu

ALERTĂ Antena 3, din ce în ce mai influentă în PSD! O fidelă a lui Voiculescu, propusă de Dragnea la Fonduri Europene! Anul trecut cerea desființarea abuzului în serviciu. Oana Florea, deputat PSD și președintele Comisiei speciale de anchetă privind alegerile din 2009, a fost propusă de PSD pentru postul de ministru al Fondurilor Europene, a anunțat miercuri premierul Dăncilă. Oana Florea s-a afirmat ca președinte al FACIAS, un ONG fondat și controlat de Dan Voiculescu, și este deseori invitată în platoul Antenei 3, scrie G4Media.ro.

De remarcat că Florea este încă un apropiat al lui Voiculescu propulsat de PSD în funcții și demnități publice, după ce Carmen Avram (realizator emisiuni la Antena 3), Maria Grapini și Chris Terheș (invitat permanent la Antena 3) ocupă locuri fruntașe pe lista candidaților PSD la europarlamentare.

Anterior candidaturii la parlamentare pe listele PSD, Oana Florea a fost membru al PC – partidul fondat de Dan Voiculescu – și a fost asistenta Mariei Grapini, potrivit Replica.

Dacă va fi numită de Iohannis, Florea o va înlocui în funcție pe Rovana Plumb, schimbată pe motiv că nu poate rămâne ministru cât timp e candidat la alegerile europarlamentare. De notat că și Oana Florea este pe lista candidaților la europarlamentare, pe locul 24 – loc neeligibil.

Oana Florea s-a remarcat prin atacuri dure la justiție și mai ales la adresa luptei anti-corupție.

În luna iulie 2018, Oana Florea spunea în Parlament că abuzul în serviciu trebuie abrogat și cita presupusele exemple ale Estoniei, Germaniei, Olandei: ”Vorbesc în numele meu. În Germania nu este incriminat abuzul în serviciu. Olanda nu incriminează abuzul în serviciu. Estonia a abrogat această infracțiune în 2007. Părerea mea personală e că trebuie să preluăm acest model și să abrogăm abuzul în serviciu. O să fac această propunere de abrogare. Dar, dacă insistați, să ne uităm la Austria care are prag de 40.000 de euro pentru abuzul în serviciu”. 

Ea a fost numită de majoritatea PSD – ALDE în funcția de preşedinte al Comisiei specială de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidenţial.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

4 O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?