HOPA! Cine sunt cei cinci judecători de la Curtea Supremă care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale

HOPA! Cine sunt cei cinci judecători de la Curtea Supremă care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale

Instanţa supremă i-a desemnat vineri, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Aceștia sunt Adina Georgeta Nicolae și Nina Ecaterina Grigoraş (de la Secţia 1 Civilă),  Elisabeta Roşu (Secţia 2 Civilă), Adrian Remus Ghiculescu (Secţia de Contencios) și Simona Elena Cîrnaru (Secția Penal).

Elisabeta Roșu a condus până de curând Curtea de Apel București și este considerată în sistem apropiată de Lia Savonea, actuala șefă a CSM.

Adrian Remus Ghiculescu a fost președintele Curții de Apel Ploiești.

Adina Georgeta Nicolae, Simona Elena Cîrnaru și Nina Ecaterina Grigoraş au semnat o luare publică de poziție împotriva modului în care guvernul Dăncilă a adoptat OUG 7/2019, care modifica legile Justiției.

Simona Elena Cîrnaru a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Darius Vâlcov la 8 ani de închisoare în primă instanță, scrie G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …