HOPA! Dispariție SURPRIZĂ din noul Guvern! O pilă a lui Dragnea anunță că nu va mai fi ministru!

HOPA! Dispariție SURPRIZĂ din noul Guvern! O pilă a lui Dragnea anunță că nu va mai fi ministru!

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, a anuntat pe Linkedin ca nu va face parte din guvernul Tudose. Alexandru Petrescu, ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Grindeanu, a anuntat pe Linkedin ca nu va face parte din guvernul Tudose. El fusese initial Ministrul Economiei, dar a fost inlocuit la remanierea din martie chiar de Mihai Tudose. Cam de atunci a început SRI să-i scoată pe ăia cu miros de SIE din Guvern...

"Nu voi face parte din cabinetul guvernamental ce se profileaza in aceste ore. As vrea sa va multumesc pentru sprijinul acordat pe parcursul mandatului meu guvernamental - echipei din Minister, Guvern, reprezentantilor mediului de afaceri, ai ambasadelor, omologilor externi cu care am colaborat - si sa va urez mult succes in definitivarea proiectelor demarate impreuna, dintre care amintesc: legea Prevenirii, programul Start-Up Nation, o strategie in domeniul Parteneriatului Public-Privat , programul privind internationalizarea IMM-urilor, imbunatatirea legislatiei in domeniul comertului, Legea lobby-ului, sustinerea si dezvoltarea industriei creative si multe alte proiecte si programe pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

La final de mandat ca Ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, am fost onorat sa fac parte din Guvernul Romaniei si sa-mi aplic toata priceperea si resursele pentru imbunatatirea mediului de afaceri din tara noastra, atragerea de investitii straine si implementarea masurilor programului de Guvernare intr-un domeniu esential pentru cresterea economica durabila a Romaniei", a scris Petrescu pe Linkedin.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care deţine farmaciile Sensiblu / Dr. Max în România, a fost arestat pentru co…

2 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…

3 VIDEO Judecați voi, nouă ne este scârbă...

4 Medicii americani avertizează că efectele secundare ale vaccinurilor anti-covid „nu sunt neglijabile”

5 Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din p…