Hopa! Dragnea anunță că s-a săturat să ia muie și vrea să dea și el! Irinuca, tu auzi ce prostii spune tati? Infractorule, colegilor tăi, cărora le freamătă mâinile, le recomandăm să facă ce știu ei cel mai bine: laba!

Hopa! Dragnea anunță că s-a săturat să ia muie și vrea să dea și el! Irinuca, tu auzi ce prostii spune tati? Infractorule, colegilor tăi, cărora le freamătă mâinile, le recomandăm să facă ce știu ei cel mai bine: laba!

Hopa! Dragnea anunță că s-a săturat să ia muie și vrea să dea și el! Irinuca, tu auzi ce prostii spune tati? Infractorule, colegilor tăi, cărora le freamătă mâinile, le recomandăm să facă ce știu ei cel mai bine: laba! Infractorul a avertizat marți că are „foarte mulți colegi” în partid cărora „le freamătă mâinile” pentru a veni cu contra-replici la mesajele virulente anti-PSD care s-au răspândit în ultima săptămână pe rețelele de socializare.

Întrebat cum vede campania anti-PSD cu mesaje obscene, scrise inclusiv pe numere de mașini, Dragnea a spus că ”este o campanie mizerabilă”.

„O văd mizerabilă. Adică, este o campanie mizerabilă și arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă adversarii noștrii politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înțeleg ei din politică. Ei nu pot propune și nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, așa cum noi nu numai că am propus și facem și rezultatele se văd, și au ajuns la această situație.

Sigur că sunt mulți colegi de-ai noștri cărora le freamătă mâinile să vină și ei cu contra-replici, pentru că, fiind un partid mare, este foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuși, e mai bine să ne uităm la acest spectacol”, a adăugat liderul social-democrat.

Mesajele anti-PSD s-au viralizat pe rețelele de socializare după ce, săptămâna trecută, un român stabilit în Suedia s-a întors în țară având un număr personalizat la mașină: MUIEPSD. Câteva zile mai târziu, un fermier dintr-un sat din Cluj a scris același mesaj cu plugul pe câmp, cu litere uriașe, astfel încât să se vadă din avion. Ulterior, pe Facebook au apărut numeroase fotografii cu același mesaj scris în diverse locuri și în diverse moduri: cu grămăjoare de pietre la munte, pe nisip la mare, cu carne pe grătar, cu legume pe salata boeuf sau din componentele și accesoriile unui aparat de fotografiat.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?