HOPA! Patriarhul Daniel se dă la Dragnea? Mesaj despre ABUZUL de PUTERE și profit material fără limite!

HOPA! Patriarhul Daniel se dă la Dragnea? Mesaj despre ABUZUL de PUTERE și profit material fără limite!

Se dă la Dragnea? Patriarhul Daniel: Oamenii nu mai aduna in sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu si care pacifica patimile egoiste ca abuzul de putere si de profit material fara limite! 

Patriarhul Daniel a facut un "Indemn la rugaciune" in care spune ca "avem nevoie mai mult ca oricand de facatori de pace" pentru conflictele dintre oameni, din societate sau intre popoare.

Mesajul a fost postat joi seara pe pagina de Facebook a Basilica, agentia de presa a Patriarhiei Romane:

„Îndemn la rugăciune

"În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare. Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi" PatriarhulDaniel.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”