HOPA! Paul Stănescu, dezvăluire care DINAMITEAZĂ PSD! Viorica Dăncilă crede că Dragnea va fi CONDAMNAT!

HOPA! Paul Stănescu, dezvăluire care DINAMITEAZĂ PSD! Viorica Dăncilă crede că Dragnea va fi CONDAMNAT!

HOPA! Paul Stănescu, dezvăluire care DINAMITEAZĂ PSD! Viorica Dăncilă crede că Dragnea va fi CONDAMNAT! Paul Stănescu, fostul vicepremier și ministru, a spus la o întâlnire, miercuri seară, că n-a plecat din PSD la rugămintea Vioricăi Dăncilă! Care l-a rugat să rămână în partid pentru a-i fi alături „în cazul în care se întâmplă ce e mai rău, Doamne ferește!”

„Ea știe mai multe decât mine, că are contacte pe extern cu oamenii care fac jocurile. Mi-a spus, Paule, te rog din suflet, să nu pleci, știu că ai dreptate, că nu este corect ce s-a întâmplat între tine și el, că a greșit. Dacă Doamne ferește se întâmplă ce e mai rău și va fi condamnat, ce se întâmplă cu partidul ăsta, ne sfâșie ăștia, ce fac eu singură? Îți garantez că eu te apăr dacă mai încearcă ceva, i-am spus-o și lui.”, le-a spus Stănescu amicilor, miercuri seară. „Cică acum, când a fost în America, pe ea au întrebat-o deja ce se va întâmpla cu noi, cu partidul, nici n-au adus vorba despre el(N.R. despre Dragnea). Mie mi-a spus unul că nu i-au dat viza(N.R.americanii) pentru că au informații tari despre niște transferuri de bani. Și e pus la index, la ei, în baza de date. Mi-a zis ăla că ăștia de la ambasadă i-au pus ștampila și a doua zi l-au chemat s-o anuleze, că s-a aprins beculețul roșu când au procesat datele.”, a mai dezvăluit Stănescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina