HOPA! Ponta s-a dat de gol la Antena 3! Ce-i cer de fapt securiștii care-l păpușează?

HOPA! Ponta s-a dat de gol la Antena 3! Ce-i cer de fapt securiștii care-l păpușează?

HOPA! Ponta s-a dat de gol la Antena 3! Ce-i cer de fapt securiștii care-l păpușează? Guvern de uniune națională, asta îi cer!

„Sunt 2-3-4 care susțin guvernul, nu poți să guvernezi cu o astfel de strânsură. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră. Soluția e un guvern de uniune națională.”, a declarat Victor Ponta duminică după-amiază la Antena 3.

Ponta a anunțat duminică, la Antena 3, că parlamentarii Pro România care vor intra în plenul Parlamentului pentru a vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

Fostul premier a precizat că Pro România nu va vota pentru învestitură și a numit „strânsură” parlamentarii care vor pune umărul la trecerea echipei guvernamentale a PNL. Ponta a reafirmat că Orban poate ajunge premier doar dacă îi schimbă pe cei 3 miniștri care au picat la audierile din comisii.

„Am luat decizia de a nu vota pentru învestirea acestui guvern, de a vota împotrivă. Domnul Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra doamna Dăncilă. Este vorba despre aceiași parlamentari care au anunțat că nu vor vota moțiunea de cenzură și care vor vota guvernul Orban. Sunt oameni care sprijină Guvernul. Chiar dacă își trece Guvernul cu Borza, cu Iriza, e treaba lui, e o chestiune neserioasă.

Acest lucru depinde exclusiv de domnul Orban, dacă va respecta votul din comisii și vor schimba miniștrii care au căzut. Dacă respectă votul, îl respectăm și noi, dacă nu, îl ignorăm.

Sunt 2-3-4 care susțin guvernul, nu poți să guvernezi cu o astfel de strânsură. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră. Soluția e un guvern de uniune națională.”, a declarat Victor Ponta.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo