HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”. Președintele Klaus Iohannis afirmă că reacția autorităților la protestele din 10 august a fost „disproporționată” și crede că vinovații vor fi descoperiți.

„Eu cred că o să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care am avut-o pe 10 august în 2018, o manifestație pașnică, au venit oamenii în concediu, în plină vară, să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD-ul. Reacția autorităților a fost disproporționată”, a declarat Iohannis, la Ploiești, cu ocazia lansării volumului 'EU.RO. Un dialog deschis despre Europa'.

În opinia sa, „cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum”.

„Nu se mai poate fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”, a mai spus Klaus Iohannis.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!