HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”. Președintele Klaus Iohannis afirmă că reacția autorităților la protestele din 10 august a fost „disproporționată” și crede că vinovații vor fi descoperiți.

„Eu cred că o să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care am avut-o pe 10 august în 2018, o manifestație pașnică, au venit oamenii în concediu, în plină vară, să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD-ul. Reacția autorităților a fost disproporționată”, a declarat Iohannis, la Ploiești, cu ocazia lansării volumului 'EU.RO. Un dialog deschis despre Europa'.

În opinia sa, „cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum”.

„Nu se mai poate fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”, a mai spus Klaus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria