HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”

HOPA! Președintele, veste INCENDIARĂ despre represiunea din 10 august! „Eu cred că o să aflăm vinovații, reacția autorităților a fost disproporționată”. Președintele Klaus Iohannis afirmă că reacția autorităților la protestele din 10 august a fost „disproporționată” și crede că vinovații vor fi descoperiți.

„Eu cred că o să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care am avut-o pe 10 august în 2018, o manifestație pașnică, au venit oamenii în concediu, în plină vară, să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD-ul. Reacția autorităților a fost disproporționată”, a declarat Iohannis, la Ploiești, cu ocazia lansării volumului 'EU.RO. Un dialog deschis despre Europa'.

În opinia sa, „cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum”.

„Nu se mai poate fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”, a mai spus Klaus Iohannis.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe