HOPA! Primarul PSD de Videle cere partidului să dea jos de urgență bannerele electorale ale Vioricăi Dăncilă

HOPA! Primarul PSD de Videle cere partidului să dea jos de urgență bannerele electorale ale Vioricăi Dăncilă

Nicolae Bădănoiu, primarul orașului Videle, a anunțat luni că cere de urgență demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraș, transmite Mediafax.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman în care afirmă că, pentru montarea bannerelor, este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condițiile legii.

Primarul mai susține că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile orașului apar bannere fără autorizație cu chipul Vioricăi Dăncilă. S-au dispus verificări, iar Poliția din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în orașul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidențiale.

Potrivit polițiștilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

„Vă rugăm (...) să ne puneți la dispoziție documentele care vă îndreptățesc să amplasați bannerele publicitare. În cazul în care nu dețineți aceste documente, vă solicităm ca în termenul menționat mai sus să procedați la demolarea bannerelor menționate", se arată în comunicarea Poliției locale Videle către organizația PSD Teleorman.

„Am cerut de două ori organizației PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, așa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat, corespondentului Mediafax, primarul din Videle.

Potrivit publicației locale Liber In Teleorman, relațiile primarului PSD cu propriul partid sunt tensionate încă de la Conferința Județeană a PSD Teleorman, când Bădănoiu și-a dorit să candideze pentru funcția de președinte executiv, însă câștigător a fost Victor Drăgușin. Astfel, în urma unor tensiuni la partid, Bădănoiu și-a scris demisia din PSD, hârtie care a rămas la partid, însă poate fi folosită pentru suspendarea primarului aflat la al doilea mandat, mai notează publicația citată.

Bădănoiu a fost achitat, în ianuarie, de complicitate la luare de mită, după ce în primă instanță primise trei de închisoare cu suspendare. Bădănoiu a fost judecat după un denunț făcut de viceprimarul Marius Nedelecu.

Nicolae Bădănoiu este un jucător împătimit la ”păcănele” fiind văzut des în sălile de profil, potrivit Informația de Teleorman.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...